Giovanni Degroote

Ramen en deuren

EEN KIJKJE

Ramen en deuren: ze zijn van onschatbare waarde voor uw woning. Niet alleen hangen de isolatie en veiligheid van uw woning ervan af, ze zijn ook belangrijk voor de stijl en sfeer van uw woning. Bovendien worden ze heel vaak geopend en gesloten en moeten ze dus tegen een stootje kunnen.
Schrijnwerker Giovanni heeft jarenlange ervaring met de plaatsing van ramen en deuren. We vervaardigen die in hout, PVC of aluminium naargelang je persoonlijke smaak en budget. Aluminium ramen zijn bijvoorbeeld het best voor grote oppervlakken dankzij hun stevigheid. Ramen in PVC zijn iets goedkoper en hebben een goede isolatiewaarde. Houten ramen vergen iets meer onderhoud, maar hebben meer authenticiteit en uitstraling.

img-1
Ook deuren bieden we aan in een uitgebreide reeks met hele veel keuze in stijlen en kleuren. Vind je de deur niet die je in gedachten had? Geen probleem: we maken er een op maat. Sloten gebruiken we alleen van erkende merken.

img-2
De galerij hieronder geeft al een voorproefje van het aanbod en de hoge graad van afwerking. Klassiek, modern, cottage-stijl, minimalistisch: alles kan. Overtuigd? Vraag vrijblijvend een offerte!

Portfolio